GİZLİLİK POLİTİKASININ ÖZETİ

Bu, NNG Software Developing and Commercial Limited Liability Company (ticari sicil kaydı aşağıdadır) tarafından yapılan kişisel verilerin işlenmesine ilişkin Gizlilik Politikasının (bundan böyle "Politika" olarak anılacaktır) kısa bir özetidir: H-1037 Budapeşte, Szépvölgyi út 35-37, Macaristan; şirket sicil numarası: Cg.01-09-891838; vergi numarası: 13357845-2-44; e-posta adresi: info@naviextras.com) (bundan böyle “NNG” olarak anılacaktır). Kişisel veri işleme ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi, aşağıda erişilebilir olan Politika'nın tam versiyonunda bulabilirsiniz. Politika'nın tam versiyonunun eksiksiz ve yeterli bilgi olarak kabul edildiğini lütfen unutmayın. Bu özetin amacı sadece NNG tarafından yapılan kişisel veri işlemenin daha iyi anlaşılmasını sağlamaktır.

Veri işlemenin amacı Ürünlere erişim sağlama ve Siteye ve Toolbox'a (veya NNG'nin sağladığı başka herhangi bir kanala) kaydı yönetme Bülten gönderme
Veri kontrolörü
  • NNG
  • NNG
İşlenmiş kişisel verilerin kapsamı
  • Kullanıcı unvanı;
  • Kullanıcı adı;
  • Kullanıcının e-posta adresi;
  • Kullanıcının karma hale getirilmiş parolası;
  • Kullanıcının adresi/fatura adresi;
  • Kalıcı ya da geçici ikamet edilen ülke;
  • Kullanıcı Faaliyeti.
  • Kullanıcı adı;
  • Kullanıcının e-posta adresi;
  • otomatik işleme ile işlenen veriler:
    • Teslim edilen bültenler ile Kullanıcı etkileşimi (örneğin, e-postanın açılıp açılmadığı, alıcının e-postaya kaç kez tıkladığı, alıcının e-postanın tamamını okuyup okumadığı) ve e-postaların geri dönüş oranı;
    • Cihazın İşletim Sistemi ve İşletim Sistemi sürümü;
    • Kullanıcının e-posta istemcisinin türü ve sürümü;
    • Cihazın türü (cihazın üreticisi, Cihazın telefon niteliği taşıyıp taşımadığı, ekran çözünürlüğü dahil olmak üzere)
    • Cihazın IP adresi ve konum belirleme verileri (örneğin, ülke/bölge bilgileri).
Hukuki dayanak
  • Kullanıcı izni.
  • Kullanıcı izni.
Veri işleme süresi
  • Ürünün mevcut olduğu ve NNG tarafından desteklendiği süre ya da Kullanıcı hesabını iptal edene veya iznini geri çekene kadar.
  • Ürünün mevcut olduğu ve NNG tarafından desteklendiği süre ya da Kullanıcı bülten aboneliğinden çıkana kadar.
Veri işleyici
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Azure
  • Salesforce.com

GİZLİLİK POLİTİKASI

Gizlilik Politikası (bundan böyle "Politika" olarak anılacaktır) 9 Ağustos 2018 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir.

  1. TANIMLAR

    Bağlantılı Hizmetler Cihazınızda bir tür çevrimiçi bağlantı (SIM kart, Bluetooth ile veri erişimi, kablosuz İnternet erişimi veya TMC alıcısı vb.) gerektiren konum tabanlı hizmetler (yerel arama, trafik bilgisi, yakıt fiyatı, hava durumu bilgisi vb.) anlamına gelir.

    İçerik, Cihazınıza yüklenebilen ve Yazılımınızla birlikte kullanılabilen haritalar, ilgi noktaları, 3D içerik, sesler, dil dosyaları ve diğer navigasyonla ilgili içerik anlamına gelir.

    Çerez, bir web sunucusu tarafından sabit diskinize yerleştirilen ve Toolbox ve Site tarafından aşağıdaki Gizlilik bölümünde belirtildiği gibi kullanılan küçük bir metin dosyası anlamına gelir.

    İletişim, Müşteri Destek kanalları vasıtasıyla NNG için Kullanıcı tarafından sağlanan herhangi bir yorum, geri bildirim, bilgi ya da belge anlamına gelir.

    Cihaz, aracınıza yerleştirilen araç içi navigasyon sistemi anlamında gelir.

    Genel Veri Koruma Düzenlemesi ya da GVKD Avrupa Parlamentosu'nun ve 27 Nisan 2016 tarihli Kurulun kişisel verilerin işlenmesi ve bu verilerin serbest dolaşımına ilişkin gerçek kişilerin korunması ve 95/46/EC Direktifinin feshedilmesine üzerine (AB) 2016/679 no'lu Düzenlemesi anlamına gelir.

    NNG Yazılım ve Ürün tedarik eden bir şirket olan NNG Software Developing and Commercial Limited Liability Company anlamına gelir.

    Kayıtlı ofis: H-1037 Budapeşte, Szépvölgyi út 35-37, Macaristan
    Sicil mahkemesi: Budapeşte-Başkent Asliye Mahkemesi (Fővárosi Törvényszék)
    Şirket kayıt numarası: Cg.01-09-891838
    Vergi numarası: 13357845-2-44
    E-posta adresi: info@naviextras.com
    Web sitesi: www.nng.com

    Gizlilik Yasası, bilgilerin geleceğini belirleme hakkı ve bilgi edinme özgürlüğü üzerine 2011 tarihli CXII Yasa anlamına gelir.

    Ürün; Güncellemeler, İçerikler ve Bağlantılı Hizmetler anlamına gelir.

    Profil oluşturma kullanıcı deneyimini ve memnuniyetini artırmak için Kullanıcı ve kayıtlı Cihaz(lar)ıyla ilgili kişiselleştirilmiş bültenler sağlamak amacıyla madde 2.4.2.2'de listelendiği gibi kişisel verilerin otomatik işlenmesi anlamına gelir;

    Site, dacia.welcome.naviextras.com ve alt etki alanları anlamına gelir.

    Yazılım Cihazınızda çalışan navigasyon yazılımı anlamına gelir.

    Toolbox, NNG sunucularından Güncellemeleri ve diğer Ürünleri indirmek ve bunları Cihaza yüklemek için kullanılan, PC ve OSX için ücretsiz bir yazılım aracı anlamına gelir.

    Güncellemeler, Cihaz üreticisi ya da Yazılım geliştiricisi tarafından sağlanan ve ilave işlevler, yeni İçerik versiyonları sağlayan veya bilinen Yazılım sorunlarını düzelten İçerik ve Yazılım güncellemeleri anlamına gelir.

    Kullanıcı ya da "siz” Site ve/veya Toolbox'ın kayıtlı veya kayıtlı olmayan bir ziyaretçisi anlamına gelir.

    Kullanıcı Faaliyeti, konum ve davranış verileri (Toolbox veya Sitede dil seçimi, Kullanıcı sepetine koyulan ürünler), yerinde tarama geçmişi, kullanım örüntüleri (oturum açma sıklığı/örüntüleri) anlamına gelir.

  2. GİZLİLİK POLİTİKASI

    1. Bu belgenin amacı

      İşbu Politika, Kullanıcının (bundan böyle "Kullanıcı" ya da "siz" olarak anılacaktır) kişisel verilerinin nasıl işlendiğine dair şart ve koşulları belirler. Lütfen bu şartları ve koşulları dikkatle okuyun!

    2. Bu belgenin erişilebilirliği ve güncellemesi

      NNG, bu Politikayı istediği zaman tek taraflı olarak değiştirme hakkını saklı tutar. En güncel bilgileri almak için zaman zaman Siteyi ve Toolbox'ı ziyaret etmenizi öneririz, bununla birlikte, Politikada önemli değişiklikler (örneğin, işlemenin hukuki dayanağı, işlenen verilerin kapsamı, veri işleyicisi kişisi) yapılması durumunda bu Politikanın değiştirildiğine dair bilgilendirileceksiniz.

    3. Veri kontrolörü

      1. Kullanıcının, Site ve Toolbox'ta sağlanan veya oluşturulan kişisel verileri, veri kontrolörü olarak NNG tarafından işlenir.

      2. Kullanıcının sağlanan veya oluşturulan kişisel verilerine NNG bünyesindeki aşağıdaki kişiler erişebilir:

        • Bu Politikada tanımlanan amaç(lar)ıyla ilişkili görevlerini gerçekleştirmeyle bağlantılı şekilde NNG bünyesindeki görevlerinin parçası olarak veri işlemeye dahil olan NNG çalışanları (NNG'nin bilgisayar sisteminin çalıştırılması ve bakımıyla ilgili çeşitli BT görevlerini yerine getiren BT uzmanları dahil olmak üzere).
    4. Veri işleme faaliyetleri

      1. Ürünlere erişim sağlama ve Sitede ve Toolbox (veya NGN'nin sağladığı başka herhangi bir kanal) için kaydı yönetme için Kullanıcının kişisel verilerinin işlenmesi

        1. Veri işlemenin amaçları

          1. Ürünler hakkında Kullanıcıya bilgi sağlama.

          2. Kullanıcıya satın alınan Ürünleri sağlama.

          3. Sitedeki kaydı ve Kullanıcı hesabı bakımını yönetme.

            Kullanıcı, bir Ürünü indirmeyi ya da satın almayı isterse, Siteye kayıt olduktan sonra Sitede mevcut olan linke tıklayarak Toolbox'ı indirmelidir. Kullanıcı, Siteye kayıt olarak Toolbox için de kayıt olmuş olur.

        2. Kullanıcının işlenen kişisel verilerinin kapsamı

          • Kullanıcı unvanı;
          • Kullanıcı adı;
          • Kullanıcının e-posta adresi;
          • Kullanıcının karma hale getirilmiş parolası;
          • Kullanıcının adresi ve fatura adresi;
          • Kalıcı ya da geçici ikamet edilen ülke;
          • Kullanıcı Faaliyeti.
        3. Veri işlemenin hukuki dayanağı

          Veriler, GVKD'ye ve tüm ilgili yerel yasalara uygun olarak işlenir.

          Veri işlemenin hukuki dayanağı, Kullanıcının GVKD'nin 6(1) bölümünün a) maddesi uyarınca verilen açık iznidir.

        4. Veri işleme süresi

          Kullanıcının bölüm 2.4.1.2'de belirtilen kişisel verileri, herhangi bir Ürünün mevcut olduğu veya NNG tarafından desteklendiği süre boyunca ya da Kullanıcı Sitedeki hesabını iptal edene veya iznini geri çekene kadar işlenir. Yukarıda belirtilenlerden bağımsız olarak NNG, Kullanıcının silinmesini özel olarak talep ettiği ya da iznini geri çektiği ve veri işleme için hukuki zemin olmadığı takdirde kişisel verilerinizi hemen silecektir. Kullanıcının iznini geri çekmesi, izne bağlı ve bu tür geri çekmeden önce yapılan veri işlemenin yasallığını etkilemez.

      2. Bülten alma için Kullanıcının kişisel verilerini işleme

        1. Veri işlemenin amacı

          NNG, yeni Ürün ve promosyonlar ya da diğer pazarlama faaliyetleriyle ilgili Kullanıcıyı bilgilendirmek için e-posta aracılığıyla bülten gönderir. Sizinle ve kayıtlı Cihazlarınızla ilgili kişiselleştirilmiş bülten sağlamak ve kullanıcı deneyiminizi ve memnuniyetinizi artırmak için, NNG Cihazınızın bilgilerini ve Cihazınızın bulunduğu coğrafi bölgeyi almak adına veri işleyicisi olarak salesforce.com EMEA Limited'ın katılımıyla Profil Oluşturma teknikleri kullanır.

        2. Kullanıcının işlenen kişisel verilerinin kapsamı

          • Kullanıcı adı;
          • Kullanıcının e-posta adresi;
          • Kullanıcı Faaliyeti ile ilgili veriler;

          Profil oluşturma amaçları için işlenen veriler:

          • Teslim edilen e-posta ile Kullanıcı etkileşimi (örneğin; e-postanın açılıp açılmadığı, alıcının e-postaya kaç kez tıkladığı, alıcının e-postanın tamamını okuyup okumadığı);
          • Kullanıcıya gönderilen bültenlerin geri dönüş oranı;
          • Cihazın İşletim Sistemi ve İşletim Sistemi sürümü;
          • Kullanıcının e-posta istemcisinin türü ve sürümü;
          • Cihazın türü (cihazın üreticisi, Cihazın telefon niteliği taşıyıp taşımadığı, ekran çözünürlüğü dahil olmak üzere);
          • Cihazın IP adresi ve konum belirleme verileri (örneğin, ülke/bölge bilgileri).
        3. Veri işlemenin hukuki dayanağı

          Veriler, GVKD'ye ve tüm ilgili yerel yasalara uygun olarak işlenir.

          Veri işlemenin hukuki dayanağı

          • GVKD’nin 6(1) sayılı Maddesinin a) fıkrası ve
          • ticari reklam faaliyetlerinin temel gereksinimleri ve bazı kısıtlamalar üzerine 2008 tarihli XLVIII Yasasının ("Reklamcılık Yasası") 6(1) ve (2) bölümleri uyarınca verilen Kullanıcının açık iznidir.

          Kullanıcı, ilgili onay kutusunu işaretleyerek NNG'nin Site veya Toolbox'taki bültenine abone olabilir. Ayrıca Kullanıcı, ilgili onay kutusunu işaretleyerek istediği zaman Toolbox’taki abonelikten çıkabilir (iptal edebilir). Kullanıcı, gelecekte bülten almak istemediğinde e-posta hesabından NNG'ye e-posta göndererek ya da 1. bölümde belirtilen NNG'nin posta adresine (kayıtlı ofis) posta göndererek istediği zaman onayını geri çekebilir. Kullanıcı, bültendeki talimatları takip ederek istediği zaman abonelikten de çıkabilir (iptal edebilir).

          Lütfen abonelikten çıkmanın onayınıza bağlı ve bu tür geri çekmeden önce yapılan veri işlemenin yasallığını etkilemediğini ve bülten aboneliğinden çıkmanın hesabınızı iptal etmekle aynı olmadığını unutmayın.

        4. Veri işlemenin süresi ve bülten aboneliği

          1. Kullanıcının bölüm 2.4.2.2'de belirtilen kişisel verileri, Cihazınızın Güncellemesi mevcut olduğu ve Cihazınız NNG tarafından desteklendiği süre boyunca ya da Sitedeki hesabınızı iptal edene veya onayınızı geri çekene kadar işlenir. Yukarıda belirtilenlerden bağımsız olarak NNG, silinmesini özel olarak talep ettiğiniz ya da izninizi geri çektiğiniz ve veri işleme için hukuki zemin olmadığı takdirde kişisel verilerinizi hemen silecektir. Kullanıcının iznini geri çekmesi, izne bağlı ve bu tür geri çekmeden önce yapılan veri işlemenin yasallığını etkilemez.

          2. Lütfen NNG'nin istediği zaman herhangi bir sorumluluk veya yükümlülüğü olmaksızın veya önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın bülten göndermemeye karar verebileceğini unutmayın.

    5. Veri işleyici

      Veri kontrolörü olarak amaçlarını yerine getirmek için NNG aşağıda listelenen veri işleyicilerle birlikte çalışır. NNG, veri işleyiciyi istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.

      Veri işleyicinin adı Veri işleyici aşağıdaki NNG adına yürütülen veri işleme faaliyetine ve kişisel veri listesine erişebilir

      Microsoft Azure

      Şirket adı: Microsoft Ireland Operations, Ltd.
      Adres: Carmenhall Road Sandyford, Dublin 18, İrlanda
      Web sitesi:
      https://azure.microsoft.com/hu-hu/
      İletişim:
      https://azure.microsoft.com/hu-hu/overview/sales-number/

      Microsoft Azure NNG'ye bulut bilişim hizmetleri sağlar.

      Microsoft, mevcut belgede listelenen Kullanıcıların tüm kişisel verilerine erişebilir.

      Salesforce.com

      Şirket adı: salesforce.com EMEA Limited
      Adres: Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate EC2N 4AY Londra, BK
      Web sitesi:
      https://www.salesforce.com/eu/?ir=1
      İletişim:
      https://pages.mail.salesforce.com/contact-privacy/

      Salesforce.com aşağıdaki amaçlar için veri işleme faaliyeti yürütür:

      Bülten gönderme

      Salesforce.com NNG'nin Kullanıcılara bülten gönderme işlemini yönetebileceği çevrimiçi bir sistem ("Sistem") sağlar. Veri işleyicisi, NNG tarafından Sistem'e yüklenen içeriğe erişemez.

      Sistem, aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanılır:

      • Yukarıda bölüm 2.4.2.2.'de açıklanan Kullanıcı kişisel verilerini depolama;
      • Kullanıcılara bülten gönderme;

      Otomatik işleme teknikleri ile işlenen veriler

      • Teslim edilen bülten ile Kullanıcı etkileşimi (örneğin; bültenin açılıp açılmadığı, alıcının bültene kaç kez tıkladığı, alıcının bültenin tamamını okuyup okumadığı);
      • Geri dönüş oranının analiz edilmesi (örn; e-posta adresinin geçersiz olduğu ya da bültenin gereksiz olarak listelendiği durumlarda).
      • Kullanıcının kayıtlı Cihazı ve konum belirleme verilerini toplama (Cihazın İşletim Sistemi ve İşletim Sistemi sürümü; Kullanıcının e-posta istemcisinin türü ve sürümü; Cihazın türü (Cihazın üreticisi, Cihazın telefon niteliği taşıyıp taşımadığı, ekran çözünürlüğü dahil olmak üzere); IP adresi ve konum belirleme verileri (örn. ülke/bölge bilgileri)).

      Bölüm 2.4.2.2’de listelenen Kullanıcı verileri, hem Sistemde hem de NNG'nin sunucularında saklanır.

    6. Çerezler

      1. İşbu NNG, Site veya Toolbox'ın bazı bölümlerini indirdiğinizde küçük veri dosyalarının ("Çerezler") web sunucusu tarafından otomatik olarak Cihazınıza gönderileceği konusunda sizi bilgilendirir. Belirli durumlarda, bu veri dosyaları geçerli veri koruma yasaları altında kişisel veriler olarak düşünülebilir. Bu veri dosyaları, Site ve Toolbox'ın düzgün şekilde çalışması için gereklidir ve Site veya Toolbox'taki Kullanıcı ziyaretleri ile ilgili bilgi toplamak için kullanılır.

      2. Kullanıcı, duruma göre Çerezleri kabul ya da reddedebilir veya tarayıcı ayarlarını kullanarak tüm çerezleri reddedebilir. Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek ve Çerezler hakkında daha bilgi almak için lütfen şu siteyi ziyaret edin: https://www.youronlinechoices.eu/. Kullanıcı tüm Çerezleri reddetmeyi seçerse, bazı Site sayfaları ya da Toolbox özelliklerine erişim sınırlanacaktır.

    7. Çerez türü Çerezlerin Amacı Veri işlemenin hukuki dayanağı Çerez saklama dönemi
      Google Analytics Site ve Toolbox, Kullanıcıların Site ve Toolbox'ı nasıl kullandıklarına dair bilgi toplamak ve bu bilgileri analiz etmek için Google Analytics aracını kullanır. Bilgileri raporlar hazırlamak ve Site ve Toolbox'ı geliştirmek için kullanıyoruz. Site ve Toolbox'ın Kullanıcı sayısı, Kullanıcıların Site veya Toolbox'a nereden geldikleri ve Site ya da Toolbox içerisinde ziyaret ettikleri sayfalar gibi veriler isimsiz biçimde toplanır. Toplanan verilerden Kullanıcıya ulaşılamaz. Google’ın gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın. Kullanıcı izni. Google Analytics Çerezleri, Kullanıcının geçerli bir Google Analytics takip kodunun yüklü olduğu bir web sitesini ziyaret etmesi üzerine oluşur. Çerezler, yukarıda belirtilen tarihten itibaren maksimum 2 yıllık bir süre boyunca Kullanıcının tarayıcısında tutulacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.
      Google AdWords (Google Yeniden Pazarlama) Google dahil olmak üzere üçüncü taraf hizmet sağlayıcılar, Kullanıcının Site ve Toolbox'a yaptığı önceki ziyaretlerin kaydını depolar ve bu bilgileri Google'ın ortaklarının web sitelerindeki NNG reklamlarını Kullanıcıya göstermek için kullanır.
      Kullanıcı Site veya Toolbox'ı ziyaret ettiğinde, bilgisayarınıza sadece sizin tarayıcınıza özel olan ve Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından sağlanan bir veya daha fazla Çerez gönderiyoruz. Google yeniden pazarlama Çerezleri Google AdWords kapsamında kullanılır. Google tarafından sağlanan Çerezler, Site ya da Toolbox'ın kaç kez ve hangi saatlerde ziyaret edildiğinin yanı sıra Site veya Toolbox'ta gezinirken Kullanıcının hangi alt sayfaları görüntülediğini de hatırlar. Kaydedilen veriler anonim olarak depolanır.

      Kullanıcı, Google yeniden pazarlama Çerezlerini Google Reklamları Ayarları iptal sayfasından ve ayrıca üçüncü taraf Çerezlerini de Network Advertising Initiative iptal sayfasından engelleyebilir.
      Kullanıcı izni. AdWords Çerezlerinin süresi, Kullanıcının Site veya Toolbox'ı ziyaret etmesinden 90 gün sonra sona erer.
      Daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.
      Oturum Kimliği Oturum Çerezleri Kullanıcıların Site veya Toolbox'ta tanınmasını sağlar.
      Bu işlevselliğin en yaygın örneği Toolbox'ın alışveriş sepeti özelliğidir. Kullanıcı kataloğun bir sayfasını ziyaret ettiğinde ve bazı öğeleri seçtiğinde, oturum Çerezi seçimi hatırlar ve böylelikle Kullanıcı oturumu sonlandırmaya hazır olduğunda alışveriş sepeti seçilmiş öğeleri içerecektir.
      Kullanıcı izni. Mevcut oturum sonlanana kadar bilgiler saklanır. Toplanan bilgiler oturumdan sonra mevcut olmayacaktır.
      Cihaz Bu Çerezler, Kullanıcının Cihaz seçimini hatırlar ve böylelikle Kullanıcının Toolbox'taki sonraki oturum açışında Toolbox, bu cihaza yönlenebilir. Kullanıcı izni. Çerezler, yukarıda belirtilen tarihten itibaren maksimum 3 yıllık bir süre boyunca Kullanıcının tarayıcısında tutulacaktır.
      Otomatik oturum açma Bu Çerezler, Kullanıcının oturum açma bilgilerini hatırlar ve Kullanıcının bir sonraki oturum açma işleminde oturum açma formunu Kullanıcı için otomatik olarak doldurur. Kullanıcı izni. Çerezler, yukarıda belirtilen tarihten itibaren maksimum 6 yıllık bir süre boyunca Kullanıcının tarayıcısında tutulacaktır.
    8. Veri güvenliği

      1. NNG kişisel verilerin güvenliğiyle ilgili tüm mevcut düzenlemeleri inceler, bu nedenle, hem NNG hem de yetkili veri işleyiciler, kişisel verileri korumak için ve veri işleme gizliliği ve güvenliğine ilişkin GVKD'nin ve tüm ilgili yerel yasaların hükümlerini yerine getirmek amacıyla uygun usuli kuralları koymak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri sağlar.

      2. Salesforce.com, ISO 27001 uluslararası standardı tarafından belirlenen bir bilgi güvenliği yönetim sisteminin (ISMS) gerekliliklerine uygundur ve ISO 27018 kriterlerini karşılar. Salesforce.com, bağımsız bir üçüncü taraftan ISMS'si için ISO 27001/27018 sertifikası almıştır.

    9. Haklar ve Yürürlük

      1. NNG için vereceğiniz tüm bilgiler her açıdan gerçek, eksiksiz ve doğru olmalıdır. Bölüm 1’de belirtilen NNG'nin e-posta adresini kullanarak kişisel bilgilerinizle ilgili herhangi bir değişikliği hemen bize bildirmeyi kabul etmiş olursunuz.

      2. Kullanıcı, NNG'nin veri işleme faaliyetleriyle ilişkili aşağıdaki hakları kullanabilir:

        • Kişisel verilerinin işlenmesine dair bilgi talebi;
        • Kişisel verilerinin düzeltilmesi talebi;
        • Kişisel verilerinin silinmesi ya da kişisel verilerinin işlenmesinin kısıtlanması talebi;
        • NNG'nin veri işlemesine itiraz;
        • Veri taşınabilirliği talebi.
      3. Bir e-posta göndererek ya da 1. bölümde belirtilen posta adresine (kayıtlı ofis) posta göndererek, özellikle hangi kişisel verilerinizin saklandığı, verilerin elde edildiği kaynaklar, amacı, dayanakları ve işleme süresi, kişisel verilerinizin başkaları tarafından erişilebilir olup olmadığı, hukuki dayanağı, alıcılar ve kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir veri koruma olumsuz olayı gibi sizinle ilgili verilere ve bu verilerin NNG tarafından yürütülen işlenmesine ilişkin bilgi talep etme hakkına sahipsiniz. NNG, talebin alınmasından itibaren 1 ay içinde kişisel verilerinizin işlenmesine dair yazılı bilgi verecektir. Kişisel verilerinizin düzeltilmesini de isteyebilirsiniz.

      4. Ayrıca, NNG'nin GVKD'nin 20. Maddesinde belirtilen koşullara tabi olarak işlediği kişisel verilerinizin yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir formatlı bir kopyasını talep etme hakkına sahipsiniz.

        Kişisel verilerinizi başka bir kontrolöre iletme hakkına sahipsiniz veya teknik olarak uygulanabildiğinde, NNG'nin kişisel verilerinizi doğrudan GVKD'nin 20. Maddesinde belirtilen başka bir kontrolöre aktarmasını talep edebilirsiniz.

      5. Kişisel verileriniz doğru değilse, doğru verilerin NNG'nin kontrolünde olması şartıyla NNG'den bilgileri düzeltmesini talep edebilirsiniz.

      6. Kişisel verileriniz talebiniz doğrultusunda geçerli yasalara uygun olarak silinecektir. Veri silme isteği, e-posta ya da 1. bölümde belirtilen posta adresi (kayıtlı ofis) kullanılarak NNG'ye gönderilebilir. NNG, saklanan tüm kişisel verileri, kişisel verilerinizi karartarak, kalıcı ve tersine çevrilemez bir şekilde anonim hale getirerek, bu Politikaya uygun olarak silecektir.

      7. Söz konusu işleme yasal bir gereklilikse, verilerinizin silinemeyebileceği veya geçerli yasa altındaki diğer istisnaların uygulanabileceği bilgilerinize sunulur.

      8. Aşağıdaki durumlarda, NNG'den işleme kısıtlaması alma hakkına sahipsiniz:

        1. işlenen kişisel verilerinizin doğru olmadığını düşünüyorsunuz, kişisel verilerinizin doğruluğunu onaylaması için NNG'ye bir süre tanıdınız;

        2. işleme yasalara aykırı olduğu ve kişisel verilerinizin silinmesine karşı çıktığınız takdirde, kullanımlarının kısıtlanmasını talep etme hakkına sahipsiniz;

        3. NNG'nin işleme amaçları için artık kişisel verilerinize ihtiyacı yok, fakat yasal taleplerinizin oluşturulması, uygulanması veya savunusu için NNG'nin işlemeye devam etmesini talep ediyorsunuz;

        4. işlemeye itiraz ettiniz, bir süredir NNG'nin hukuki zeminlerinin sizinkileri geçersiz kılıp kılmadığının teyit edilmesini bekliyorsunuz.

      9. İstediğiniz zaman, geçerli yasalar altındaki belirli koşullarda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz; burada açıklandığı gibi, Profil oluşturma dahil olmak üzere kişisel verilerinizin doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlenmesine karşı ayrı şekilde itiraz edebilirsiniz. Bu durumda, NNG işleme için çıkarlarınız, haklarınız ve veri korumayla ilgili özgürlüklerinizi geçersiz kılacak mücbir yasal temeller sunmadığı ya da işleme yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunusu için gerekli olmadığı sürece kişisel verilerinizi artık işlemeyecektir.

      10. Kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili, Veri Koruması ve Bilgi Edinme Özgürlüğü için Yetkili Makamlara şikayette bulunabilirsiniz Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság – NAIH; adres: H-1125 Budapeşte, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; posta adresi: 1530 Budapeşte, Pf. 5; 5 telefon: +36-1-391-1400; faks: +36-1-391-1410; e-posta: ugyfelszolgalat@naih.hu) doğduğunuz veya ikamet ettiğiniz ülkenin veri koruma kuruluşuna.

      11. NAIH'ye şikayette bulunmaktan bağımsız olarak, haklarınızın ihlal edilmesi durumunda Gizlilik Yasasında belirtilen hükümler uyarınca mahkemeye başvurabilirsiniz. Kararınız üzerine prosedür, ikamet adresinizin ya da geçici adresinizin bulunduğu mahkemeden önce başlatılabilir. Hukuki prosedürü başlatmadan önce NNG ile şikayet hakkında görüşmeniz faydalı olabilir.

      12. Ayrıntılı haklarınız ve hukuki çözümleriniz, GVKD’nin 12-21 ve 77-82 Maddelerinde belirtilmiştir.

    10. NNG ile iletişim

      Fikirlerinize değer veriyoruz. NNG'de veri işlemeyle ilgili herhangi bir yorumunuz ve sorunuz varsa ya da daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen e-posta adresimiz veya 1. bölümde belirtilen posta adresimizi kullanarak bizimle iletişime geçin. Gönderilen bilgileri gizli bir şekilde kullanacağız. Temsilcimiz, uygun bir zamanda sizinle iletişime geçecek.